Løfterne i Underearners Anonymous

Vi lærer i tolv trins helbredelse at personlig forståelse af fortidens begivenheder ikke redder os. Med andre ord; det at vi er kommet til at forstå og acceptere at årsagen til vores underearning ikke kommer til at hjælpe os til at ændre vores liv.

Når vi arbejder med andre i programmet lærer vi at give slip i fortiden og at fokusere på i dag og på fremtiden — på vores action steps og vores vision.

Vi begynder at acceptere os selv med omsorg og føler at vi fortjener et liv med større glæde, tilfredshed, overskud og trivsel. Som et resultat af at arbejde alle aspekter af programmet vil en udvidet vision for vores liv begynde at komme til syne.

Vi vil begynde at kende os selv bedre og tænke over at bruge vores ægte talenter. Vi tillader os selv at ville have mere ud af livet og at blive villige til at gøre de nødvendige handlinger for at opnå det. Som et resultat er vi også i stand til at give mere til andre og vores samfund, ved at bidrage til noget større end os selv.

Det er blevet sagt at; vi kan ikke løse et problem med den samme bevidsthed der har skabt problemet. Ved at arbejde med trinnene, bruge redskaberne og lave service, sker der et skift i vores bevidsthed.

Vi oplever mere taknemmelighed, større sindsro og større selvaccept. Det er som om vi er vågnet fra en dyb søvn til et nyt liv som er mere gennemført, realiseret og udtrykt.

Nogle nye tænkemåder UA helbredelse giver os

  1. Tjener dette job mig egentlig? Hvad får jeg ud af dette?
  2. Mit talent er en gave og det er vigtigt for mig at tjene mit arbejde eller min kunst.
  3. Jeg mener ikke jeg bliver betalt nok for det arbejde jeg laver.
  4. Jeg er villig til at finde ud af hvad markedsprisen er på det arbejde jeg laver.
  5. Jeg vil have et balanceret liv som tjener mig
  6. Hvordan tjener mine penge mig?
  7. Jeg begynder at visualisere mere succes i mit liv – Jeg accepterer og er taknemmelig for min nuværende lykke og fremgang
  8. Jeg vil have en overdådig ferie
  9. Jeg vil være mere gavmild
  10. Jeg vil have hjertet med i alt hvad jeg foretager mig!

Vi stræber efter at være brugbare for Gud – sådan som vi opfatter Gud – for os selv og for andre mennesker ved at bruge vores medfødte talenter og at arbejde i situationer som bringer den største glæde for os og er til største gavn for helheden.

Om vores møder

Underearners Anonymous People